Siapa yang naruh Es Jeruk sembarangan, Asem pula

Siapa yang naruh Es Jeruk sembarangan, Asem pula

Sopo iki sing kurang ajar wis ngerti lagi do poso Ndeleh es jeruk sak nggon nggon Ora legi sisan Topic:meme lucu jowo

Baca selengkapnya
LIKE THIS 46